DIVERSE ARTICOLE

DIVERSE ARTICOLE DIN LUMEA FEROVIARĂ ȘI NU NUMAI...

 

Cu o istorie ce datează încă din anii 1883, actualul VSOE atunci Orient Express ar fi trebuit să tranziteze în 2021 România în drumul său către Istanbul. Această rută nu este cea mai lungă dar este cea mai prestigioasă și încărcată de istorie. Paris - București - Constantinopol (Istanbul) fiind ruta inițială a originalului Orient Express, care pe...

Dragi prieteni feroviari și nu numai, astăzi vă prezentăm o imagine inedită din Pietrosita, pentru că mulți se întreabă ce poți să faci la Pietrosita?

Apariția misterioasă a unui monolit la km 129.2 pe M300 în Poiana Țapului, a dus la o defecțiune bizară a aparatului foto care a capturat involuntar o imagine dintr-un univers paralel.

Express Service-Bulgarian Locomotives dau dovadă de o transparență iesita din comun și vor să demonteze public mitul "afară e vopsit gardul și înăuntru e leopardul", făcând publice primele poze cu repararea/modernizarea unei locomotive diesel-electrice pentru cale ferată îngustă serie 77-002 construită de Faur în România sub licență.